Как да направим романтична рамка за снимка на фотошоп? How to make romantic frame with photshop

Рамка за вашата снимка 
На различни празници и тържества правим много снимки. Един прекрасен подарък е да направим рамка за снимка и да я споделим с приятелите си. Свети Валентин отмина, но никога не е късно да се научим как да направим рамка за снимки и при удобен момент да изненадаме приятелите си.
В този урок в няколко лесни стъпки ще направим една различна рамка за снимка.
Стъпка 1. Отваряме фотошоп и създаваме нов документ с размери 2500/1800 пиксела ( размера може да е различен) от менюто File < New. Избора е ваш и зависи каква е целта и колко голямо ще е изображението, за което ще използвате рамката след това. 
Стъпка 2. Създаваме нов слой, върху който прилагаме Gradient Tool (G). Избора на цветове, брой на цветове е ваш. В случая избираме два цвята в нюанси на червено.Издърпваме от единия ъгъл (ляв горен) към десен долен ъгъл и имаме следното...

Стъпка 3. От Интернет може да се намерят свободно много четки от най-различен характер. Сваляте ги на своя компютър. Намирате във папката на фотошопа си папката за четки и ги поставяте там. В следващата стъпка използвам четка с форма на сърце. И ето резултата.
Създавам нов слой над слоя с фона. В случая слоя е с име Layer 2. На този слой прилагам два ефекта, които можете да видите на долните снимки.
Стъпка 4. Стил на слоя сърце. Първият стил на слоя е Bevel ans Emboss: Style: Inner Bevel, Technique: Smooth, Depth 100 %, Direction: UP, Size: 5 px, Soften 0 px, Angle 120, отметка на Use Global Light, Altitude: 30, Highlight mode: Screen... Кликнете за уголемяване на нсимката, за да видите всички настройки:
Вторият стил на този слой е Satin.
Blend mode: Dissolve, bял цвят
Opacity: 75%
Angle: 45, Distance: 15 px, Sixe: 10 px
За са приложите стила, след избраните настройки избирате ОК. Резултата е на лице.
Стъпка 5. Изрязване на слоя фон с Rectangular Marquee
Избираме слой Layer 0, в който е приложен Gradient tool от стъпка 2. Избираме инструмента Rectangular Marquee и очертаваме един правоъгълник. От клавиатурата избираме клавиш Delete и се получава празно пространство и имаме вече оформена рамка.
Стъпка 6. Надпис Love на рамката.
Избираме инструмента Horizontal Type Toll (T) и изписваме LOVE. В случая използваме стил на шрифта Knights Templar, color: #690303.

Появява се нов слой с име LOVE над слоя 0. Прилагаме следния стил на текстовия слой.
Drop Shadow:
Inner Shadow:
Outer Glow:
Крайния резултат:
Успех!